Er was deze week heel wat te genieten op royal modegebied. Maar duchess Kate (die zich bijna elke dag liet zien) gaat er volgens ons vandoor met de best dressed-titel.

Zij droeg tijdens een gala in Londen deze fantastische custom Alexander McQueen. Een van haar favoriete labels. En: de jurk kreeg duidelijk the royal treatment voor Kate de rode loper op moest. Het origineel heeft een beduidend blotere bovenkant.

Article continues after the ad

Kate droeg een variant van dezelfde jurk al eens naar de BAFTA's, en dat smaakte kennelijk naar meer. Begrijpen wij heel goed: ze ziet er prachtig uit. En met Victoria Beckham en Kate Moss óók in aanwezigheid, wil je natuurlijk wel een beetje star power uitstralen.

De duchess combineerde haar geweldige jurk met een clutch van Prada, schoenen van Jimmy Choo en oorbellen van Kiki McDonough, die ze ook droeg naar de bruiloft van haar zusje Pippa. Om in te lijsten.

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in