Droomvilla in haar eigen smaak in… Nederland!

Als je het huis ziet, begrijp je niet waarom iemand er iets aan zou willen veranderen. De charmante villa met fifties vibes in Breukeleveen heeft een woonoppervlakte van 245 vierkante meter...

...en telt in totaal zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Article continues after the ad

Het huis ligt op een dreamy plek aan het water...

... is licht en zonnig...

...en met een likje verf komt een mens een eind.

De villa – ze kwam er als kind als, het huis was van de ouders van een vriendin – is echter wel een beetje verouderd...

...en voldoet niet aan de energie-eisen die nu aan een woning worden gesteld.

Vandaar dat Mabel het huis laat slopen en er iets nieuws laat bouwen. Collega Marc van der Linden liet de bouwtekening zien in RTL Boulevard: het nieuwe pand gaat de diepte in 'voor een garage en wellicht een wijnkelder' en er komt een verdieping op. Wat terugkeert, is de grote veranda met uitzicht op het water.

Mabels 'main residence' is een stadspaleisje in de Londense wijk Hammersmith (hier de beroemde brug van de wijk) van vier etages en naar verluidt de grootste privétuin van de stad, op die van Buckingham Palace na.

Het huis in Breukeleveen aan de Loosdrechtse Plassen moet haar Nederlandse pied-à-terre worden, het ligt zo'n beetje net tussen de woonplaatsen van haar moeder en schoonmoeder in en op krap een half uur rijden van Schiphol.

Ze kocht het in 2018 voor € 1.660.000; HKH is zeer vermogend; dankzij de waardestijging van haar aandelenpakket in Adyen. Prins Friso behoorde tot een van de eerste investeerders in het fintech-bedrijf. Na zijn dood verkocht zij een deel van zijn aandelen voor 43 miljoen euro. Dit jaar stond ze op de 66ste plek in de Quote 500 met een geschat vermogen van 560 miljoen euro. Daar kun je een leuk huis aan het water van laten bouwen. 

Foto's © foto's huis via Bekende Buren

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in