Wat een geweldige nieuwe foto's van onze prinsessenpracht!

Een cadeautje van het Koningshuis in barre (lees: komkommer) tijden. Nieuwe portretfoto's van Hunne Koninklijke Hoogheden de prinses van Oranje, prinses Alexia en prinses Ariane.

Article continues after the ad

In juli genomen in Paleis Noordeinde, met twee van de meiden in hun zomerfotosessie-outfits, en prinses Alexia in een iets ander jurkje. Overigens zijn de foto's vermoedelijk ook niet op de dag van de zomerfotosessie gemaakt: na die shoot bij Huis ten Bosch stapten de Oranjes vrijwel direct op het vliegtuig naar Griekenland.

Hoe het ook zij: prachtige portretten van prachtige prinsessen, waar we intens gelukkig van worden op de NOUVEAU-burelen. Al riekt het dan wel een heel klein beetje naar afleidingsmanoeuvre (na dit glijertje).

Maar misschien was het ook gewoon omdat het tijd werd: de laatste officiële portretten van de drie A's stammen alweeer uit voorjaar 2018, toen Erwin Olaf ze op de gevoelige plaat vastlegde in het Koninklijk Paleis.

Sindsdien is er een heleboel veranderd, zeker als het om Ariane gaat. Mooi wat de brugklas doet.

In 2018 versus nu

Beeld: RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in