Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mogen wij ons éven met de Máxima-casting bemoeien?

We hebben vijf topopties. Er hebben al heel wat actrices een gooi naar Máxima gedaan sinds ze 21 jaar geleden kennismaakte met ons land. Vaak bij wijze van persiflage, soms ook in dramatische rollen. Maar nu komt er dus een heuse Máxima-serie naar Videoland, ons eigen antwoord op The Crown. En da...

Mogen wij ons éven met de Máxima-casting bemoeien?

We hebben vijf topopties.

Er hebben al heel wat actrices een gooi naar Máxima gedaan sinds ze 21 jaar geleden kennismaakte met ons land. Vaak bij wijze van persiflage, soms ook in dramatische rollen. Maar nu komt er dus een heuse Máxima-serie naar Videoland, ons eigen antwoord op The Crown.

En dan weet je het wel: daar gaan héél veel vrouwen in de juiste leeftijdscategorie auditie voor doen. Die categorie is circa 25-35 jaar, want op haar 25e vertrok Máxima vanuit Argentinië naar New York en op haar dertigste werd ze officieel prinses Máxima.

Maar wie o wie gaat het doen, als Máxima's verhaal straks op papier staat en in productie gaat om die streefrelease in 2023 te halen? Wij doen vast een paar voorzetjes. De blonde lokken en grote grijns moet je er soms zelf nog even bijdenken.

Gaite Jansen