Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's nieuwste modebaby komt uit Rotterdam

Een wolk van een tassie, van Nederlandse makelij. Als koningin Máxima ten tonele verschijnt met iets nieuws aan haar modieuze lijf, dan letten wij direct goed op. Want het is maar zelden dat HM een kledingstuk of accessoire draagt zonder goed verhaal. Of zonder dat ze een bijzondere band heeft me...

Máxima's nieuwste modebaby komt uit Rotterdam

Een wolk van een tassie, van Nederlandse makelij.

Als koningin Máxima ten tonele verschijnt met iets nieuws aan haar modieuze lijf, dan letten wij direct goed op. Want het is maar zelden dat HM een kledingstuk of accessoire draagt zonder goed verhaal. Of zonder dat ze een bijzondere band heeft met het merk die het gemaakt heeft.

Dat laatste zal het geval zijn met haar nieuwste tassenaanwinst: een prachtig zijden tasje met gezellige print die direct in het oog springt. En gewoon uit Rotterdam blijkt te komen.

Het zou zomaar kunnen dat HM 'm shopte rondom het Songfestival, toen ze voor Méér Muziek in de Klas gedurende twee dagen neerstreek aan de Nieuwe Maas. Want hoewel je de ontwerpen van Rough Studios ook prima online kunt shoppen, gaat er natuurlijk niets boven een face-to-face momentje tussen al die heerlijke prints.

En heerlijk zijn ze, de materialen en prints van de Bandita-bag van het Rotterdamse label, dat sinds 2013 bestaat. De tasjes worden gemaakt met ikat, een techniek om motiefjes aan te brengen in garen, en zijn allemaal uniek want gemaakt van handgeweven zijde.

Nou is het printje van Majesteit online niet meer te shoppen (wellicht in de boetiek in Rotterdam wél), maar heeft Rough Studios nog veel meer prints waar wij van beginnen te watertanden. Voor 399 euro is er eentje helemaal van jou. HM kan het al aanraden, zoveel is wel duidelijk.

Beeld: Brunopress/Rough Studioes

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in