Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: wil je ook zo'n smal minikettinkje?

Majesteit gaat opvallend minimalistisch. Een VN-bezoek is niet het moment om royally uit te pakken met sieraden, dat weet koningin Máxima als geen ander. Ineens zien we haar zonder hoeden, in zakelijke broekpakken en zonder enorme diamantenpracht. Maar toen ze vorige week even naar Brussel flitst...

Máxima: wil je ook zo'n smal minikettinkje?

Majesteit gaat opvallend minimalistisch.

Een VN-bezoek is niet het moment om royally uit te pakken met sieraden, dat weet koningin Máxima als geen ander. Ineens zien we haar zonder hoeden, in zakelijke broekpakken en zonder enorme diamantenpracht.

Maar toen ze vorige week even naar Brussel flitste voor een bezoekje aan Eurocommissaris Margrethe Vestager, bespeurden we toch een klein glimmertje in haar nieuwe, blauwe look. Een flinterdun kettinkje dat onder haar coltrui uitkwam. Een Y-ketting, heet het model.

Nou hebben we die van Majesteit niet exact kunnen vinden, maar zagen we wel deze vier goede lookalikes voor verschillende budgetten. Mocht je helemaal gevallen zijn voor de look, dan weet je waar je moet zijn.

De lookalike: MY iMenso (64 euro)

De budgettopper: Evaquin EQ Pendulum (12,95 euro)

De middenmoter: Elli Figaro Topas (49,90 euro)

De designer-variant: Prada Crystal Logo (650 euro)

Beeld: European Union, 2022/EC - Audiovisual Service/Christophe Licoppe

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in