Voorpret voor Het Interview!

Koningin Máxima is blij dat ze mede dankzij corona de afgelopen periode meer tijd heeft kunnen doorbrengen met haar gezin. Dat zegt ze in het interview met Matthijs van Nieuwkerk dat vanwege haar vijftigste verjaardag vanavond (17 mei 2021) wordt uitgezonden.

"Ik moet zeggen: ik reisde een beetje te veel voor corona. Ik ben ook ergens stiekem een beetje blij dat ik minder moet reizen", aldus Máxima. "Zeker nu er ook twee kinderen uit huis gaan. Dat ik die tijd heb gehad met ze, daarvoor ben ik echt zo dankbaar."

Article continues after the ad

Prinses Amalia neemt na haar eindexamen een tussenjaar en Alexia gaat na de zomer een opleiding doen in Wales. Het zal voor prinses Ariane vast ook even wennen zijn, om opeens de onverdeelde aandacht van haar ouders te hebben.

In het interview met Van Nieuwkerk vertelt Máxima over haar leven, de liefde en het werk. Het gesprek wordt vanavond om 20.30 uur op NPO 1 uitgezonden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in