Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in vlammend rood bij het Concertgebouw

Máxima in vlammend rood bij het Concertgebouw

Na een Golden Girl is HM vanavond een Lady in Red.

Een fijn Italiaans concerto in het Koninklijk Concertgebouw. Daar bieden de Italiaanse president en zijn dochter de Oranjes vanavond een bijzonder optreden aan.

En daarvoor pakte HM gewoon wéér lekker uit. Want na haar gouden look van gisteravond bij het staatsbanket (compleet met de enorme Württemberg-diadeem), ging Máxima vanavond op Máximaal rood, compleet met va-va-voom eyeliner en prachtig gestijlde losse lokken.

Ze droeg haar lang niet geziene rode Valentino-jurk, die ze eerder uit de kast trok tijdens een reis naar Sicilië en bij een bezoek aan Luxemburg. Leuk detail: toen droeg ze precies dezelfde ketting. 

Zo'n zogenaamde contraprestatie hoort bij een staatsbezoek en geldt als een bedankje voor de gastvrijheid. Voor de gelegenheid namen de Mattarella's de zussen Rana mee uit Italië. Ludovica Rana speelt de cello, zus Beatrice de piano.

Na de voorstelling neemt het koningspaar afscheid van de Italiaanse delegatie. Zij gaan morgen nog door op een bezoek naar Limburg.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in