Mamma Mia! Here she goes again!

Een ware traktatie op haar laatste maandag als veertiger: koningin Máxima ging er vandaag niet één maar twee keer op uit. Na een muzikaal feest in Groningen, meldde ze zich vanmiddag bij het beroemde Radio Kootwijk op de Veluwe.

Article continues after the ad

Nou hadden we bij zo'n dubbele (verjaardags)dienst natuurlijk gretig gehoopt op een outfitwissel, maar die kregen we niet. Then again: als wij zo'n behangen Claesje hadden, trokken wij 'm ook niet meer uit. 

Majesteit grijpt haar aankomende verjaardag duidelijk aan om haar favoriete doel Méér Muziek in de Klas stevig te promoten. Die stichting was het cadeau van/voor Majesteits veertigste verjaardag, en tien jaar later laat iedereen maar wat graag zien wat ervan terecht is gekomen.

Tot in detail fijn, deze look. Al zij het niet erg covidproof

Bij het mooie Radio Kootwijk presenteerden de provincies Gelderland en Overijssel de voortgang aan de koningin. En natuurlijk was er muziek, onder andere een optreden van Strijkorkest Phion met kinderen van een basisschool in Elspeet, een rapoptreden van een groep basisschoolleerlingen en een showtje van Rob Dekay.

Is zo'n gipsje nog eens ergens goed voor

En het weer werkte nog mee ook. Happy birthday to yoooou.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in