HM had een change of shoes mee, maar...

...het is niet wat je zou denken.

Article continues after the ad

We kunnen ons helemaal voorstellen dat je naar Limburg afreist voor een mooie wandeling. Maar wij zouden er toch nét even anders bijlopen dan Majesteit. #classy

In Bergen trok zij de iets minder stoute schoenen aan voor een heuse wandeling waarbij 'het belang van ontspanning en natuur centraal staat'. Want tijdens een streekbezoek is een wandeling natuurlijk nooit gewoon een wandeling. Al werd het online ook een 'ommetje' genoemd.

Gelukkig maar, want we maakten ons vanochtend bij aankomst in Limburg al direct wat zorgen om haar green suede shoes. Had HM wel een extra 'wandel'paar in de kofferbak van de royal-mobile gegooid?

Jazeker hoor, en wel deze jongens. Zoals we al zeiden: anders dan je misschien zou verwachten. Maar versus de hakken van het ochtendprogramma is het in elk geval een hele verbetering.

Mocht het Máxima naar meer smaken en wil ze de volgende keer iets meer op casual en gemakkelijk? Met deze tips van onze hoofdredacteur slash wandelgoeroe Claudia zit dat wel snor.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in