Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima maakt blij in Bangladesh

Koningin Máxima was gisteren (woensdag) voor de VN op veldbezoek in Bangladesh. En dat zag er zo uit. Máxima vloog voor twee drukke dagen naar Bangladesh, waar ze woensdag op bezoek ging bij het lokale VN-kantoor. Daar vergaderde ze met ontwikkelingspartners en vertegenwoordigers uit de financiël...

Máxima maakt blij in Bangladesh

Koningin Máxima was gisteren (woensdag) voor de VN op veldbezoek in Bangladesh. En dat zag er zo uit.

Máxima vloog voor twee drukke dagen naar Bangladesh, waar ze woensdag op bezoek ging bij het lokale VN-kantoor. Daar vergaderde ze met ontwikkelingspartners en vertegenwoordigers uit de financiële sector.

Daarna deed de koningin wat ze óók heel goed kan: op veldbezoek in den lande. Ze ging onder andere langs bij een agent van iPay, een aanbieder van online betalingen waar klanten met hun mobiele telefoons kunnen betalen.

Het laatste bezoek van de dag vond plaats bij ShopUp, een bedrijf dat kleine ondernemers ondersteunt bij het aanbieden van hun producten via Facebook. Daarnaast adviseert ShopUp over de bedrijfsvoering en het aanvragen van leningen voor uitbreiding van de onderneming.

Vandaag is onze koningin weer op pad in het land, waar ze zo te zien met open armen werd ontvangen. Máxima maakt kennelijk overal waar ze gaat blij. Snappen wij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in