Hete koffie, zomerse look.

Máxima toog vanmiddag naar het Achterhoekse Winterswijk om langs te gaan bij Hesselink Koffie. Niet om te shoppen (hoewel er vast een giftbag meeging naar het paleis), maar omdat zij een bijzonder nieuw pand hebben.

HM droeg voor de gelegenheid een hele bekende outfit, want ontzettend veel gefotografeerd. Ze droeg de look van Natan namelijk ook op Koningsdag 2019. Het is de tweede oranje-outfit van de week, waarmee Máxima haar kleurrijke post-verjaardagstour lekker door lijkt te zetten.

Article continues after the ad

Ook grappig: net als bij haar herhaal-look van Natan deze week (zelfde pak, zelfde oorbellen, zelfde ketting, zelfde schoenen) lijkt Máxima (of haar kamenier) ook deze ronde weer even goed in de archieven te zijn gedoken. Niet alleen de outfit van Natan is hetzelfde als op die Koningsdag, ook de clutch en de oorbellen zijn weer exact hetzelfde.

Een energieneutraal pand, klimaatneutraal geproduceerde koffie, een biodiverse buitenruimte... dat is helemaal Majesteit cup of tea coffee natuurlijk. Ook leuk: Hesselink is nog altijd een familiebedrijf. Het wordt bestierd door de achterkleinzoon van de man die het bedrijf in 1885 startte.

De outfit op Koningsdag 2019

Het is dan ook een serieus bakkie dat ze maken, daar in Gelderland. Máxima kreeg een rondleiding door het koffielaboratorium en de koffiebranderij, en kreeg een lesje over het verwerken van koffiebonen, het brandproces en het verpakken van vers gebrande koffie.

Hé, dat is geen koffie!

Er was veel aandacht voor duurzaamheid, natuurlijk was er volop koffie (HM ging vast en zeker rillend weer de auto in) en Máxima mocht ook nog even een 'klimaatboom' planten in de biodiverse tuin van het pand dat ze zojuist geopend heeft. Altijd fijn, een #plantmomentje.

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in