Als je niks aardigs te zeggen hebt...

Prinses Laurentien staat met een interview in de nieuwe LINDA. En spreekt zich daar onder andere uit over hoe dochter Eloise, die door Instagram natuurlijk nogal in het voetlicht staat, wordt behandeld door vreemden.

Article continues after the ad

Eloise trekt zich er zelf weinig van aan. Zoveel negatieve comments krijg ik gelukkig ook niet", zei ze vorige week in een podcast. "En als mensen wel iets naars zeggen denk ik: jij steekt tijd in mij, niet andersom."

Naar en vals

Maar haar moeder ziet het allemaal met lede ogen toe. "Ik weet hoe naar en vals mensen kunnen zijn", aldus Laurentien in het blad.

Dat blijkt wel, want op dezelfde dag dat Laurentien haar interview met Linda promootte met een bezoek aan Jinek, sprak columnist Jan Roos heftige woorden over Eloise in een podcast. Woorden die we hier niet eens willen herhalen.

Dan is het toch fijn om te weten dat Constantijn en Laurentien een dochter hebben opgevoed die nare woorden makkelijk van zich af laat glijden. Wij hopen dat zij samen met haar ouders een dansje doet en zich er geen moment iets van aantrekt.

Wat moet je anders?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in