De jaarlijkse fotosessie in Lech nadert met rasse schreden. En hoewel onze koningin niet vies is van een skipak-recycle, neust ze deze dagen vást wel even in de digitale rekken van dit label.

Op dinsdag 25 februari is het zover: dan vindt één van onze favoriete Oranje-momenten van het jaar plaats. De fotosessie in Lech waarbij Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia, Ariane én prins Constantijn en zijn gezin aanwezig zijn. Het levert altijd leuke plaatjes op (herinner je je die van vorig jaar nog?). En skimode-inspiratie, dat natuurlijk ook.

Article continues after the ad

Want hoewel onze koningin voor haar skivakantie net als in de rest van haar leven regelmatig een oldie but a goodie uit de kast trekt, lijkt ze dit jaar de weg naar de webshops erg goed te vinden. En shopt ze wie weet wel het nieuwe skipak van haar (en onze) dromen.

Wat we weten: koningin Máxima is dól op de pakken van het Nederlandse merk Goldbergh. Zo dol zelfs dat ze al meermalen een design van Goldbergh droeg in Lech, en ook dochter Amalia aanstak om vorig jaar in een Goldbergh de piste op te gaan.

Voor Máxima-fans is het dus zeker de moeite waard om de komende dagen even een kijkje te nemen naar het aanbod — net als onze sneeuwkoningin zelf. Wij zouden Majesteit graag zien in één van deze opties.

Jack Sunna

Jack Soldis

Cougar Jumpsuit Leopard

Beeld: ANP/Goldbergh

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in