Terwijl onze koningin druk is met haar eigen taken, gaat koning Willem-Alexander full Top Gun. Wat de vraagt oproept: heeft Máxima die foto's al gezien?

Máxima begon haar werkdag vandaag (woensdag) met een thuiswedstrijd: in de Fokkerterminal in Den Haag was ze bij de conferentie van de European Venture Philanthropy Association (EVPA). Ze nam daar een rapport in ontvangst waarin de EVPA de ontwikkelingen van de afgelopen vijftien jaar beschrijft en vooruit kijkt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Ditmaal koos de koningin niet voor een outfit in haar tot zover favoriete najaarskleur rood, maar wél voor prachtige rode accessoires. Die schoenen, die clutch, die oorbellen! Een prachtig kleurdetail op een verder grauwe (en serieuze) dag.

En ondertussen sloeg koning Willem-Alexander elders in den lande aan het Top Gunnen. En tja, dat levert toch altijd fijne plaatjes op, die hij vast graag aan zijn vrouw wil laten zien. Zouden ze al in de familie-app staan? 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Beeld: ANP

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in