Een avondje de Máxima-treatment.

Wil je een avondje shoppen (of toch in elk geval je ogen uitkijken) zoals Máxima dat ook doet? Dan moet je bij het Haagse Juwelier Steltman zijn. Majesteit shopt er graag, en donderdag is er een open avond. Op afspraak, dus zeer exclusief ook nog.

En ach, als je er dan toch bent, ga je natuurlijk óók even lekker window shoppen.

Article continues after the ad

Steltman opent achter de schermen van hun juwelierswinkel het Steltman Museum, waar je de historische Steltman Collectie kunt bewonderen. Je kunt er ook de goudsmeden aan het werk zien, een unieke kans op een uniek plekje.

De Oranjes shoppen al zes generaties lang bij de juwelier in de Hofstad. En die zijn natuurlijk van het betere sieradenshoppen. Dus bij Firma Steltman weten ze zeker wat mooi is. De Hofleverancier maakte bijvoorbeeld samen met Willem-Alexander de verlovingsring van Máxima. Maar naast zulke beroemde voorbeelden word er nog veel vaker samengewerkt met onze koninklijke familie.

Wil je zien, kortom, en dat kan simpelweg door per mail een afspraak voor donderdagavond in te plannen (max. twee personen, max. 20 minuten). Bij veel belangstelling komt er ook nog een tweede museumdag.

Beeld: Steltman/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in