Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is Máxima's nieuwste aanwinst: een Altuzarra

We zoomen even lekker in op HM's zomerfotolook. Dat onze koningin niet vies is van een beetje knalgroen op z'n tijd weten we al veel langer. Maar met haar zomerfotosessielook van vanmiddag streept ze wel heel veel van haar favoriete modetrends af. Want hij is nog asymmetrisch ook! En lekker onvoo...

Dit is Máxima's nieuwste aanwinst: een Altuzarra

We zoomen even lekker in op HM's zomerfotolook.

Dat onze koningin niet vies is van een beetje knalgroen op z'n tijd weten we al veel langer. Maar met haar zomerfotosessielook van vanmiddag streept ze wel heel veel van haar favoriete modetrends af.

Want hij is nog asymmetrisch ook! En lekker onvoorspelbaar, houdt Máxima natuurlijk van.

Het is om precies te zijn de Adikia van Altuzarra, een shibori tie-dye met mooie knopen rond het middelrif en een heerlijke handkerchief-rok met verschillende lengtes.

En je ziet gewoon dat Máxima zich er helemaal glam in voelt. Ze straalt. En lijkt langer dan ooit. WA vindt het ook wel wat zo te zien.

De jurk shopte ze vermoedelijk bij haar geliefde Net-a-Porter, waar hij nagenoeg uitverkocht is. Bij Altuzarra zelf kun je je nog inschrijven op een wachtlijst voor nieuwe exemplaren. Als je er 1860 euro voor hebt liggen tenminste.

Beeld: Altuzarra/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in