Een nachtje logeren in het Okura Hotel, midden in de Amsterdamse Pijp, is natuurlijk altijd een goed idee. Al was het alleen al omdat je er zo ongelooflijk lekker kunt eten. Maar liefst vier restaurants heeft het hotel: Ciel Bleu heeft twee sterren, Yamazoto een ster, brasserie Serre heeft een Bib Gourmand en teppanyaki restaurant Sazanka is een aanrader voor liefhebbers van deze Japanse keuken. 

Article continues after the ad

Kom tot rust

Maar... de Nagomi Spa & Health op de derde etage is op welnessgebied ook absoluut een hoogstandje. Nagomi betekent ‘kom tot rust’ in het Japans, en dat lukt hier uitstekend. Je kunt er gebruikmaken van het ruime binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en jacuzzi, of ontspannen in de Japanse stenentuin. Span je je liever in, dan is er de fitnessruimte. Haal alles uit je verblijf en boek een Michelin Package, bestaande uit bentobox-lunch, een cosmetic hand or feet treatment, keuze uit een van de intensive facial treatments, een champagne body treatment en een diner in Ciel Bleu.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in