Uniek in Nederland! Sterrenchef Eric van Loo introduceert in zijn Parkheuvel** een lunch die zijn weerga niet kent. 6 (!) uur lang genieten van alle signature dishes van de chef. Ongekende luxe in Rotterdam

De lunchcultuur in Nederland is al sinds oudsher een ondergeschoven kindje. Urenlang lunchen zoals de Fransen, Italialianen en Spanjaarden doen? Niet in het nuchtere Nederland. Daar wil Van Loo verandering in brengen: 

Een vaste gast, die elke zondag uitgebreid in het restaurant lunchte, bracht hem op het idee: "Want dat je doordeweeks geen tijd hebt om uitgebreid te lunchen is logisch, maar de zondag leent zich hier juist uitstekend voor", aldus de sterrenchef. 

Luxe

Van 12:30 tot 18:00 geniet je van een parade van de beste gerechten die Parkheuvel rijk is. En sommelier/gastheer Jean Luc Etienne schenkt er desgewenst ook een knappe wijn bij. Genieten!

Het lijkt de ideale manier om een nieuwe week af te trappen, al moeten wij waarschijnlijk drie dagen bijkomen van dit bacchanaal. Maar wát een luxe.

De Long Lasting Lazy Lunch wordt aangeboden in vier- (€ 100,-), zes- (€ 120,-) of acht gangen (€ 140,-). 

Thema

Je kan deze zondag al zo uitgebreid lunchen. Of wacht nog even op warmer weer en geniet deze buitengewone lunch op het heerlijke terras.

Houd ook hun Facebookpagina in de gaten voor thema-dagen zoals de Big Bottle Party (de naam zegt het al). Etienne gaat dan helemaal los op exclusieve flessen wijn in grote maten.

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!