Uniek in Nederland! Sterrenchef Eric van Loo introduceert in zijn Parkheuvel** een lunch die zijn weerga niet kent. 6 (!) uur lang genieten van alle signature dishes van de chef. Ongekende luxe in Rotterdam

De lunchcultuur in Nederland is al sinds oudsher een ondergeschoven kindje. Urenlang lunchen zoals de Fransen, Italialianen en Spanjaarden doen? Niet in het nuchtere Nederland. Daar wil Van Loo verandering in brengen: 

Een vaste gast, die elke zondag uitgebreid in het restaurant lunchte, bracht hem op het idee: "Want dat je doordeweeks geen tijd hebt om uitgebreid te lunchen is logisch, maar de zondag leent zich hier juist uitstekend voor", aldus de sterrenchef. 

Article continues after the ad

Luxe

Van 12:30 tot 18:00 geniet je van een parade van de beste gerechten die Parkheuvel rijk is. En sommelier/gastheer Jean Luc Etienne schenkt er desgewenst ook een knappe wijn bij. Genieten!

Het lijkt de ideale manier om een nieuwe week af te trappen, al moeten wij waarschijnlijk drie dagen bijkomen van dit bacchanaal. Maar wát een luxe.

De Long Lasting Lazy Lunch wordt aangeboden in vier- (€ 100,-), zes- (€ 120,-) of acht gangen (€ 140,-). 

Thema

Je kan deze zondag al zo uitgebreid lunchen. Of wacht nog even op warmer weer en geniet deze buitengewone lunch op het heerlijke terras.

Houd ook hun Facebookpagina in de gaten voor thema-dagen zoals de Big Bottle Party (de naam zegt het al). Etienne gaat dan helemaal los op exclusieve flessen wijn in grote maten.