Ongekende luxe en Italiaanse sferen in de woestijn? Dat kan nu in het Bvlgari resort in Dubai. Met beachvilla's, appartementen en zelfs een privé huis met de onvervalst Bvlgari-signatuur. Droom je even mee?

De typerende, door de mens gemaakte, eilanden voor de kust van Dubai zijn een prachtig resort rijker. BVLGARI opende naast hotels in Milaan, Londen, Bali en Bejing hun nieuwste vlaggenschip in dit bolwerk van luxe. Wat maakt het bijzonder? Vraag eerder wat niet?

Gepoogd is om Mediterraanse sferen naar de woestijn te brengen. Onder andere met een heuse marina en yachtclub die doen denken aan kustplaatsjes in Italië. Dat, gecombineerd met de kenmerkende luxe van de woestijnstad, is een heerlijke decadente botsing der stijlen.

Wel 173 appartementen met zeezicht en 15 exclusieve beach-villa's met veel privacy en luxe ingericht met de mooiste meubels en stoffen.

BVLGARI vroeg de Italiaanse driesterrenchef Niko Romito om de smaken van de Abruzzen naar Dubai te brengen. Dat doet hij in toprestaurant Il Ristorante.

Natuurlijk is een ook stijlvolle spa in het hotel. Je moet ook wel even bijkomen van al dat genieten.

Het gevoel van een onbewoond eiland met bruisend Dubai vlakbij. Je vliegt er in ongeveer 6 uur heen. Doordat je bijna geen tijdsverschil hebt, hoef je je geen zorgen te maken over een jet-lag. Een weekje Dubai is echt goed te doen.

In 2018 opent BVLGARI nog een hotel in Shanghai en in 2020 staat Moskou op de planning. Dat belooft wat!

Bron: bulgarihotels.com

Ontwerper Tommy Hilfiger woont samen met zijn vrouw Dee in één van de 151 bewoonde suites van het wereldberoemde Plaza Hotel in New York. Aan Architectural Digest gaven ze een persoonlijke rondleiding voor bijzondere details en vooral veel humor!

Het appartement staat bol van de stijl, maar ook heel veel bijzondere snuisterijen. Terloops zegt Tommy: "Oh ja, dit was een cadeautje van Mick Jagger en dit heb ik van Karl Lagerfeld gekregen."

Dee blijft er lekker nuchter onder, met enige zelfspot: "I can't say this kitchen sees a lot of cooking action.... After all, that's what restaurants are for."

Goede tip

In de slaapkamer hebben Tommy en Dee een kleine minibar laten maken voor koffie en thee. Zo hoeven ze 's ochtends niet naar de keuken beneden en zitten ze met hun koffietje lekker op het terras naar Central Park te kijken. Dat is nog eens wakker worden!

Bekijk de video:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Beeld: ANP. Bron: Architectural Digest

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.