Ongekende luxe en Italiaanse sferen in de woestijn? Dat kan nu in het Bvlgari resort in Dubai. Met beachvilla's, appartementen en zelfs een privé huis met de onvervalst Bvlgari-signatuur. Droom je even mee?

De typerende, door de mens gemaakte, eilanden voor de kust van Dubai zijn een prachtig resort rijker. BVLGARI opende naast hotels in Milaan, Londen, Bali en Bejing hun nieuwste vlaggenschip in dit bolwerk van luxe. Wat maakt het bijzonder? Vraag eerder wat niet?

Gepoogd is om Mediterraanse sferen naar de woestijn te brengen. Onder andere met een heuse marina en yachtclub die doen denken aan kustplaatsjes in Italië. Dat, gecombineerd met de kenmerkende luxe van de woestijnstad, is een heerlijke decadente botsing der stijlen.

Article continues after the ad

Wel 173 appartementen met zeezicht en 15 exclusieve beach-villa's met veel privacy en luxe ingericht met de mooiste meubels en stoffen.

BVLGARI vroeg de Italiaanse driesterrenchef Niko Romito om de smaken van de Abruzzen naar Dubai te brengen. Dat doet hij in toprestaurant Il Ristorante.

Natuurlijk is een ook stijlvolle spa in het hotel. Je moet ook wel even bijkomen van al dat genieten.

Het gevoel van een onbewoond eiland met bruisend Dubai vlakbij. Je vliegt er in ongeveer 6 uur heen. Doordat je bijna geen tijdsverschil hebt, hoef je je geen zorgen te maken over een jet-lag. Een weekje Dubai is echt goed te doen.

In 2018 opent BVLGARI nog een hotel in Shanghai en in 2020 staat Moskou op de planning. Dat belooft wat!

Bron: bulgarihotels.com