Het is gedaan met de standaard maaltijden in het vliegtuig: bij Lufthansa kun je deze zomer bestellen van de kaart.

Voor businessclass-reizigers is dit niet heel indrukwekkend, maar deze a la carte-service is speciaal voor economy mensen. De keuze bestaat uit zes maaltijden: gegrilde Amerikaanse steak, Japanse sushi, Beierse snacks, Aziatische quinoa, mediterrane pasta met garnalen of Thaise curry. En nog leuker: uw diner, dames en heren, wordt geserveerd in porselein servies!

Reserveren verplicht

Overigens gaat het om intercontinentale vluchten vanaf Frankfurt en München. En je krijgt geen menukaart in de lucht; net als in elk drukbezocht restaurant moet er vooraf worden gereserveerd. Tot 24 uur voor de vlucht kan online de maaltijd naar keuze worden besteld. Prijzen liggen tussen de 19 tot 33 euro. Geen behoefte aan ‘haute cuisine’? Dan serveert de vliegmaatschappij gewoon een standaardmaaltijd.

 

 

 

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!