Vier de Franse nationale feestdag, Quatorze Juillet, bij Restaurant Bodon, La Grande Brasserie en geniet van een Nouveau lezerskorting.

Frans restaurant Bodon, La Grande Brasserie, onderdeel van Apollo Hotel Amsterdam, organiseert op zaterdag 14 juli Le Marché Français, ter ere van Quatorze Juillet, de nationale feestdag van Frankrijk.

Tussen 11:00 en 19:00 waan je je even in Frankrijk en geniet je van alles wat met Frankrijk te maken heeft. Denk aan de lekkerste Franse wijnen en lekkernijen, zoals kazen, hammen, oesters, kreeften en crudités met tapenades.

Dit alles in traditionele Franse marktkraampjes, alsof je door een Frans dorpje in de Provence slentert.

Daarnaast zijn er gratis wijnproeverijen, kookworkshops en Franse livemuziek.

Vier de zomer op het terras van Bodon, met uitzicht over een kruising van vijf grachten.

Lezersactie: Gratis toegang

Als Nouveau-lezer profiteer je van een speciale lezersactie:

Gratis toegang voor 2 personen, inclusief 2 gratis drankjes en 2 hapjes per persoon voor Le Marché Français. Gebruik de code “nouveau14juli” bij het bestellen van tickets via: Bodon La Grande Brasserie 

Belle Journée!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Natúúrlijk worden we blij van de zon in een goed glas rosé of een fles bubbels bij het water. Maar we zijn ook al tijden op zoek naar een goed, alcoholvrij alternatief. Beter voor je lijf en vaak ook met wat minder suikers. Daardoor is een laag alcohol-promillage ook voor de calorieën interessant. Vandaar dat NoLo (No alcohol, Low alcohol) dé terrastrend van deze zomer is. En laat daar nou een heel lekker drankje bij passen.

Tess Posthumus is al jaren één van 's werelds beste bartenders en in haar cocktailbar Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam proef je 24 en 25 juli tussen 17:00 en 00:00 cocktails met de alcoholvrije 'spirit' Seedlip.

En behalve dat het lekker is, ziet de fles er ook prachtig uit, dat maakt het toch net iets aantrekkelijker. Tussen de gins en likeuren, slaat 'ie geen slecht figuur.

Je proeft smaken á la Gin & Tonic en een goede Manhattan, maar dan zonder alcohol. Dan is het ook geen probleem dat het op een doordeweekse avond is, want de volgende dag ben je weer zo fris als een hoentje.

We zijn benieuwd!

Beeld: Flying Dutchman Cocktails

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Eindelijk is het zover. Het briljante baken van stijl op de Amsterdamse Dam is weer open. Gassan werd helemaal gerenoveerd en het resultaat mag er zijn!

Om de heropening te vieren, is het heel deze week feest. En daar kan jij van profiteren.

Tot en met 24 juli kun je bij Gassan Dam Square gratis je juwelen laten schoonmaken. En als je wilt, kijken ze ook je horloge nog even na.

En als je er dan toch bent, vergaap je dan aan de nieuwe collecties en diamanten van onder andere Rolex, Chopard, Cartier en natuurlijk Gassan 121.

www.gassan.com

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in