Om te vieren dat ze precies een jaar een relatie met elkaar hebben, kochten voormalig honkballer Alex Rodrigues en Jennifer Lopez een nieuw appartement in New York. Dat uitzicht!

Wat moet het toch heerlijk zijn om te zwemmen in de miljoenen. Dat je een appartement with a view binnenwandelt en denkt: leuk, ik koop het.

Met privé-restaurant

Een jaar nadat ze voor elkaar vielen, hebben J.Lo en Alex Rodrigues dat dus gedaan: een appartement van zo’n 370 vierkante meter aangeschaft voor een kleine vijftien miljoen dollar. Een leuk flatje hoor: drie slaapkamers, vier badkamers, en in het gebouw bevindt zich een zwembad van ruim twintig meter, een privé-restaurant, een lounge, een bioscoopzaal en een fitnessruimte.

Maar bovenal: dat uitzicht! Over New York! Over Central Park! Als je maar één uurtje in dit bad zou mogen zitten, dan zeur je toch nooit meer ergens over?

 

Bron: Daily Mail. Beeld : Douglas Elliman.

 

 

 

George Clooney en Randy Gerber, de man van Cindy Crawford, gaan al jaren samen op vakantie naar Los Cabos op het Mexicaanse schiereiland Baja. Het is maar een korte vlucht van Los Angeles verwijderd, wat het de ideale uitvalsbasis maakt.

Inmiddels hebben ze daar zoveel tequila getest dat ze hun eigen merk zijn begonnen: Casamigos. En toen ze aan het strand van Los Cabos een mooi stuk land zagen, zetten ze er twee huizen op met diezelfde naam.

Architectural Digest mocht daar even binnenkijken en wij kijken graag even mee!

Eerst bestond het idee om één groot huis te bouwen, maar uiteindelijk kozen de sterren toch voor twee aparte woningen. Dan gaat het van cocktails bij Cindy en Randy naar een etentje bij George en Amal en zo verder.

Mooie binnentuin met kussens van stoelen van Ralph Lauren Home.

De huiskamer met wat beschutting voor de gewenste privacy.

Natuurlijk wil je als tequilaliefhebber wel een goede bar hebben.

en als acteur bekijk je films het liefste in je eigen bioscoop.

De jacuzzi op het buitenterras.

Aan deze ronde eettafel hebben al heel wat gezellige etentjes plaatsgevonden.

Buiten is een comfortabele loungehoek met een vuurkuil om lekker nog even na te praten.

En daarna is het hier goed slapen!

Het zwembad verbindt huis van George Clooney met dat van zijn buren en goede vrienden.

Randy Gerber en Cindy Crawford. 

Binnenkort kijken we ook even bij hun binnen dus houd Nouveau.nl in de gaten als je benieuwd bent naar hún vakantievilla in Mexico.

Beeld: Björn Wallander voor Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Recht boven haar kantoor in het hippe New Yorkse Meatpacking District, heeft ontwerpster en mode-icoon Diane von Fürstenberg een penthouse om van te smullen.

Designmagazine Architectural Digest mocht binnenkijken en wij kijken graag even mee.

Het appartement kijkt uit op High Line Park in New York, een lang uitgestrekt park op een verhoogde treinrails midden in Manhattan, wat Von Fürstenberg hielp ontwerpen.

De eettafel die ook regelmatig dienst doet als werktafel is een bonte verzameling kleuren, kunst en familiefoto’s. De stoelen zijn van Franz West en in de achtergrond zie je een schets van Joan Miró.

Zo, we zouden best even aan willen schuiven aan de met Bloomingdale’s servies gedekte tafel.

Andy Walhol schilderde het portret dat je toekijkt. De stoelen zijn vintage.

Wat een snóépje van een bank, deze vintage sofa van Salvador Dalí. Ook bijzonder; de bijzettafels werden ontworpen door Diane’s schoondochter Alexandra von Fürstenberg.

De kabels van deze trap, die de ruimte mooi breekt, zijn ingelegd met Swarovsi-kristallen.

Wat een droom van een slaapkamer, het bed is van bamboe gemaakt en achter de blauwe muur die beschilderd werd door een goede vriend, vind je het bad-gedeelte.

Een teak-houten bad, wat een mooi idee!

En op haar nachtkastje heeft de creatieve ontwerpster altijd een notitieboekje en wat potloden staan voor als ze ’s nachts wakker wordt met een goed idee.

Prachtig ingericht, maar we hadden ook niet anders verwacht van deze creatieve duizendpoot.

Bron en beeld: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in