Om te vieren dat ze precies een jaar een relatie met elkaar hebben, kochten voormalig honkballer Alex Rodrigues en Jennifer Lopez een nieuw appartement in New York. Dat uitzicht!

Wat moet het toch heerlijk zijn om te zwemmen in de miljoenen. Dat je een appartement with a view binnenwandelt en denkt: leuk, ik koop het.

Met privé-restaurant

Een jaar nadat ze voor elkaar vielen, hebben J.Lo en Alex Rodrigues dat dus gedaan: een appartement van zo’n 370 vierkante meter aangeschaft voor een kleine vijftien miljoen dollar. Een leuk flatje hoor: drie slaapkamers, vier badkamers, en in het gebouw bevindt zich een zwembad van ruim twintig meter, een privé-restaurant, een lounge, een bioscoopzaal en een fitnessruimte.

Maar bovenal: dat uitzicht! Over New York! Over Central Park! Als je maar één uurtje in dit bad zou mogen zitten, dan zeur je toch nooit meer ergens over?

 

Bron: Daily Mail. Beeld : Douglas Elliman.

 

 

 

Michael Kors, de succesvolle ontwerper en lieveling van de jet-set, woont samen met zijn man Lance Le Pere in een fan-tas-tische penthouse in Greenwich Village, New York. Architectural Digest mocht in het bastion van smaak binnenkijken en wij kijken graag even met ze mee!

Waarom Kors heel de rondleiding zijn zonnebril op houdt, is ons niet helemaal duidelijk, maar de rondleiding wordt er niet minder spectaculair van... En dat úítzicht!

Bron: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De Amerikaanse onderneemster is vooral bekend van haar kookboeken en televisieshows waar ze Amerikanen inspireert op interieur en tuingebied. Dan willen wij natuurlijk ook wel even weten hoe ze zelf woont! We kijken mee met Architectural Digest die bij de televisiekoningin mocht binnenkijken.

Martha poseert hierboven voor het huis met haar chow chow Ghenghis Khan en Franse bulldogs Sharkey and Francesca bij Skylands in Maine dat werd ontworpen door Duncan Candler.

Maine ligt in New England, vlak tegen de grens met Canada. Denk dus; veel meren, naaldbomen en prachtige vergezichten.

Stewart voegde zelf natuurlijk ook heel wat toe aan het decor. De console rechts, ontwierp ze zelf.

In de zonnige woonkamer is het goed toeven. De openslaande Franse deuren zijn echt eyecatchers.

Deze sofá zijn handgemaakt, maar Stewart combineert ook graag nieuwe stukken met vintage meubels, zoals deze tafel. De taupe muren geven rust en warmte.

Aan deze eettafel hebben vast heel heel wat goede diners plaatsgevonden.

En natuurlijk willen we Martha’s keuken ook even zien!

Er is in ieder geval voldoende servies.

De tafel buiten nodig uit tot haar befaamde dinner-parties. Wij schuiven graag een keertje aan!

Bron en beeld: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in