Het zal je niet ontgaan zijn: tijdens de uitreiking van de Emmy Awards kreeg acteur Alexander Skarsgård (tegenspeler van Nicole Kidman in de serie Big Little Lies) de prijs voor beste acteur in een bijrol. Om dat te vieren zoende Nicole hem vol op de mond. En dat met haar man Keith Urban ernaast...

Uiteraard betekende het helemaal niks, maar toch moest Nicole zich even verantwoorden voor haar intieme kus tijdens The Graham Norton Show. Want waarom deed ze het?

Applaus voor de kus
Nicole: "Wat ben je provocatief, Graham! Waarom toon je dat? Ik heb ook mijn echtgenoot gekust!" Maar ja, dat is uiteraard voor de presentator geen goed antwoord. "Maar je man staat er gewoon naast", merkt hij op. Bryan Cranston (acteur uit onder meer de serie Breaking Bad) gooide er nog een schepje bovenop. "Het lijkt alsof hij applaudisseert voor de kus", aldus de acteur.

Verdediging
Nicole verdedigt zichzelf vervolgens met hand en tand.  “Je moet begrijpen dat ik alles met Alexander heb gedaan” (de twee hebben flink wat stomende seksscènes in de serie Big Little Lies gehad). Gelukkig heb ik een geweldige echtgenoot die me in alles steunt. Ik hou meer van hem dan wat ook ter wereld. Ik feliciteerde Alexander alleen.” 

Bron: The Graham Norton Show

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!