Het zal je niet ontgaan zijn: tijdens de uitreiking van de Emmy Awards kreeg acteur Alexander Skarsgård (tegenspeler van Nicole Kidman in de serie Big Little Lies) de prijs voor beste acteur in een bijrol. Om dat te vieren zoende Nicole hem vol op de mond. En dat met haar man Keith Urban ernaast...

Uiteraard betekende het helemaal niks, maar toch moest Nicole zich even verantwoorden voor haar intieme kus tijdens The Graham Norton Show. Want waarom deed ze het?

Applaus voor de kus
Nicole: "Wat ben je provocatief, Graham! Waarom toon je dat? Ik heb ook mijn echtgenoot gekust!" Maar ja, dat is uiteraard voor de presentator geen goed antwoord. "Maar je man staat er gewoon naast", merkt hij op. Bryan Cranston (acteur uit onder meer de serie Breaking Bad) gooide er nog een schepje bovenop. "Het lijkt alsof hij applaudisseert voor de kus", aldus de acteur.

Verdediging
Nicole verdedigt zichzelf vervolgens met hand en tand.  “Je moet begrijpen dat ik alles met Alexander heb gedaan” (de twee hebben flink wat stomende seksscènes in de serie Big Little Lies gehad). Gelukkig heb ik een geweldige echtgenoot die me in alles steunt. Ik hou meer van hem dan wat ook ter wereld. Ik feliciteerde Alexander alleen.” 

Bron: The Graham Norton Show

Je houdt van haar, of je hebt een hekel aan haar, maar hoe dan ook, voor een zestiger ziet ze er ge-wel-dig uit. Zelf zegt dat ze daar hard voor moet werken. Volgens geruchten zelfs vijf uur sport per dag. Hier de leukste foto’s van 6 decennia Madonna.

Als je het trouwens leuk vindt om een beetje op de hoogte te blijven van Madonna en haar kroost. Op haar instagram-account deelt ze regelmatig persoonlijke foto’s van haar en haar gezin en dat is echt het volgen waard.

Zo deelde ze op Moederdag deze kinderfoto van zichzelf en haar moeder:

De popdiva heeft naast haar muzikale carrière ook altijd in films gespeeld. Met meer en minder succes. Desperately Seeking Susan zette haar op de kaart.

Maar echt lof kreeg ze voor haar rol in Evita.

En ze is nooit bang geweest om tegen heilige huisjes te schoppen. Hier de wereldberoemde outfit die Jean Paul Gaulthier voor haar maakte:

En met de perfecte date voor de Oscars:

 

Best DateEver!! 👑👑 #oscars #epic #fun 🎉💕🌈😂🙏🏻

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Bij het laatste MET Gala verscheen ze weer in een opzienbarende creatie van Jean Paul Gaulthier.

Haar 60e verjaardag viert ze met haar gezin in Marrakech. Happy Birthday!

 

In case someone forgot! 👑🌈😂🔥💃🏾🍷🎂♥️🇲🇦#birthday #magic #Marakesh

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onze mode-expert Anta Willemars heeft echt een neus voor mooie mode-items. Zij tipt nu de prachtige broches van Cedric Williams en daar zitten echt een paar pracht-exemplaren bij. Wij zien graag een revival van de broches!

Anita: “Cedric Williams is een Amerikaanse designer die in Nederland woont en heel bijzondere juwelen maakt. Vooral de broches maakten op mij veel indruk, zoals deze met een Japanse libelle op tekst uit 1920.” Prijs € 500,-.

Maar er zijn nog een paar kunststukjes te vinden.Zoals deze litho op handgeschreven correspondentie.

Of deze, meer kleurrijke versie:

Pikant

Overigens hebben de broches wel een licht pikante dubbele boodschap. Aan de achterzijde staan foto's van begin 1900 van schaars geklede dames. Dat is dan iets dat jij alleen weet als je de broches draagt ;-).

www.revizionisthistory.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in