Azoren
Azoren

Ontdek het continent te voet of per fiets!

Eerlijk? Zelfs met honderd vaccins lijkt het nog zeker een jaar te zullen duren voor ver-weg-vakanties weer een optie zonder al te veel hindernissen zijn. Maar dat wil niet zeggen dat vakanties in Europa volgend jaar niet haalbaar zullen zijn – het coronavirus slaat in golfbewegingen toe, zoveel lijkt duidelijk.

Article continues after the ad

Dus mocht je nu behoefte hebben aan een beetje voorpret en vakantieplannen in Europa, dan heeft Sawadee – inderdaad, die van de exotische bestemmingen – een leuke primeur voor je: fiets- en wandelvakanties in Europa.

De reizen hebben allemaal hun eigen zwaarteniveau, variëren in lengte van 7 tot 15 dagen en je gaat  op pad in kleine groepen van minimaal 8 en maximaal 16 personen. Denk aan bijvoorbeeld wandelen op het Griekse Naxos, Santorini en Paros.

Te voet door de mooiste delen van Bosnië en Herzegovina....

...of op avontuur op de Azoren, een zelfstandig eiland van Portugal: dit is een theeplantage. Bepaald niet standaard, dus. Maar in het geval-van-je-weet-maar-nooit toch de optie om in een paar uur weer in Nederland te kunnen zijn.

Goed om te weten

Dinsdag 3 november is er om 19:30 een webinar de rondreizen binnen Europa en op 24 november vindt het webinar plaats over de fiets- en wandelvakanties in Europa. Je moet je even vooraf aanmelden (het is gratis) en krijgt dan een half uur voor het begint een link waarmee je kunt inloggen. 

Foto's (c) Pixabay

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in