Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor als je even naar de sneeuw wilt

In België kun je nu langlaufen! In het oosten van België zijn sinds dit weekend zeker zeven wintersportcentra geopend na de sneeuwval van de afgelopen dagen. De sneeuw zou er een week kunnen liggen als gevolg van het verwachte koude en droge weer in de streek, aldus persbureau Belga. Het gaat om ...

Voor als je even naar de sneeuw wilt

In België kun je nu langlaufen!

In het oosten van België zijn sinds dit weekend zeker zeven wintersportcentra geopend na de sneeuwval van de afgelopen dagen. De sneeuw zou er een week kunnen liggen als gevolg van het verwachte koude en droge weer in de streek, aldus persbureau Belga.

Het gaat om de deels Duitstalige streek die Oostkantons heten en waar ook het hoogste punt van België ligt (Signaal van Botrange, 694 meter), circa 45 kilometer ten zuidoosten van Maastricht.

Plaatselijke media en het bureau voor toerisme meldden dat in die regio op zondagmorgen 27 centimeter sneeuw lag, 10 centimeter meer dan zaterdag. De sneeuwval is echter niet in heel het oosten van België heftig geweest, wat op veel plaatsen langlaufen mogelijk maakt, maar skiën nog wat moeilijk is.

België staat qua reisadvies op geel, check voor de meest recente informatie Nederland Wereldwijd. En om teleurstelling te voorkomen: op Ostbelgien kun je zien hoe het met de sneeuw staat.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in