De herfstvakantie komt eraan, en sowieso doen we de rest van 2020 vooral veel in NL.

Als we één ding hebben geleerd van de pandemie, dan is het wel hoeveel moois we in Nederland hebben. Ineens blijven we veel meer in eigen land. En ja: daar zijn de accommodaties vaak nét zo fijn als op andere plekken. Een inspiratielijstje voor de herfstvakantie en beyond.

Largo, Vlissingen

Article continues after the ad

Zoals we hier al schreven kun je in Nederland hartstikke fijn aan zee toeven, bijvoorbeeld in een strandhuisje van Largo in Zeeland. Daar hebben ze naast strandhuisjes ook watervilla's en penthouses, stuk voor stuk stijlvol, vlakbij het strand en omringd door rust.

Résidence Groot Heideborgh, de Veluwe

Of je nou van fietsen of wandelen houdt, of gewoon rust zoekt: op de Veluwe vind je het vanzelfsprekend allemaal. Eindeloze bossen, heide, zand, beekjes... je bent er even helemaal uit. Slapen kan er ook uitstekend, bijvoorbeeld in dit Bilderberg-hotel vlakbij het gezellige Garderen.

Mr. Jordaan, Amsterdam

De stad in kan natuurlijk óók nog, en Amsterdam is prachtig in de herfst. Dit hotel ligt aan de Bloemgracht in het hart van de Jordaan en heeft knusse kamers waar je na je rondtocht fijn kunt cocoonen.

De Salon van Fagel, Den Haag

Vlakbij het werkpaleis van de Oranjes ligt dit prachtige boetiekhotel in een monumentaal pand. Voor een koninklijk nachtje of weekednje weg met uitzicht op de paleistuinen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in