Het National Geographic-gevoel in Brugelette.

Pairi Daiza is een van de mooiste dierentuinen ter wereld en werd vorig jaar uitgeroepen tot Beste Zoo van Europa.

Het is even rijden (225 km vanaf Utrecht), maar beslist een bezoek waard: zeer ruim en de dieren kunnen er hun eigen gang gaan.

Article continues after the ad

Omdat het een heel grote dierentuin is waarin je onmogelijk alles in een dag kunt zien, is een overnachting een aanrader. Dat kan nu ook ín het park, in speciale Pairi Daiza Resort lodges in de werelden The Last Frontier en The Land of the Cold.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pairi Daiza (@pairidaizaofficial) op

Je kunt uiteraard niet een worteltje prikken tussen de beren, maar ze zijn wel je directe buren en dat geldt ook voor lodges met uitzicht op onder andere de beren en wolven, de ijsberen, de tijgers of eentje met onderwaterzicht op de walrussen of pinguïns.

De veilige verblijven zijn van alle gemakken voorzien, maar de verwachting is dat je toch vooral ademloos voor het raam zult zitten om je even in een heel andere wereld te wanen.

Een arrangement is aan de prijs (vanaf 995 euro voor 2 volwassenen en vier kinderen, 2 dagen / 1 nacht)  maar is wel zeer verzorgd met vele extra's.

Foto's (c) Pairi Daiza

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in