Luxe in het kwadraat mét zongarantie.

Dubai wordt een steeds populairdere bestemming voor wie toe is aan even zon in de winter. Net open voor gasten is het superdeluxe het Bvlgari Resort Dubai.

Het ligt op een eigen opgespoten eiland in de vorm van een zeepaardje in de baai van Jumeira en het zit met een brug van 300 meter aan Dubai zelf vast.

Article continues after the ad

Je hebt dus een eilandgevoel, maar dan op slechts enkele minuten rijden van het centrum. En het is door architectenbureau  Antonio Citterio Patricia Viel zo opgezet dat je je in een Italiaans kustplaatsje waant, maar dan dus aan de Arabische Golf.

Het is het grootste resort van Bvlgari tot nu: een hoofdgebouw met 101 hotelkamers en 20 hotelvilla's...

..., zes losse gebouwen met 173 appartementen met uitzicht op zee, 15 privévilla's, een Beach Club en de eerste Marina and Yacht Club van het juwelenmerk, dat branchevervaging volledig heeft omarmd.

Keuze uit vijf restaurant (Il Ristorante by Niko Romito, Hōseki, Il Bar, Il Café, La Spiaggia en het Yacht Club restaurant)...

...en voor wie de calorieën liever ontwijkt is er een spa van 1700 m².

Foto's (c) Bvlgari Resort Dubai

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in