Bij spa denken we niet direct aan druk New York, maar op deze manier...

Op zoek naar een origineel wellnessuitje? En niet te beroerd om er een eindje voor te reizen? Dan moet je vanaf nu op Governors Island zijn, vlakbij Manhattan.

Daar opende onlangs het QC NY, een heerlijk luxe spa in drie gerenoveerde militaire barakken, waar een luxe zwembad bij is gebouwd. Maar het is vooral het uitzicht waar je voor komt. Waar ter wereld drink je je post-sauna smoothie nou met uitzicht op de skyline van New York?

Article continues after the ad

Verder is het QC trouwens een wellness zoals we die in Nederland gewend zijn: verschillende sauna's en ontspanningsruimtes, zwembadje, uitzichtje, grasveldje. Maar dan dus wel op een hele unieke plek.

Governors Island is een klein eilandje aan het zuidelijke puntje van Manhattan, dat op een paar honderd meter afstand ligt. Je komt er gewoon per veerboot. Ideaal als je tóch een reisje naar New York hebt staan en ook een middagje ontspanning en rust wilt inplannen.

Dit wil je toch?

Beeld: QC NY

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in