Per cruiseschip naar de beste restaurants ter wereld. Héél naar.

Droom je al volop van je volgende luxe vakantie? Misschien wel luxer dan ooit, want we hebben tóch wat moeten inleveren in 2020... Dan heeft Regent Seven Seas Cruises een hele rits droomcruises voor je klaarstaan waarmee je niet alleen naar de mooiste plekken gaat, maar ook naar de allerfijnste restaurants.

Article continues after the ad

In 2021 vertrekken er cruises naar onder andere Saint-Tropez, Kopenhagen en Athene die perfect aansluiten op een luxe diner in een Michelinrestaurant. Klinkt... zalig.

Pak bijvoorbeeld de Seven Seas Mariner vanuit Rome, die een perfecte stop maakt voor een avondje Restaurant La Vague d'Or in Saint-Tropez. Waar je ook nog eens met uitzicht op zee (en wie weet: het cruiseschip) dineert. Of ga met de Seven Seas Splendor vanuit Londen naar Kopenhagen en dineer daar bij het driesterrenrestaurant Geranium.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The last savory dish on our current menu is Grilled Quail, Pine, Sprouted Cabbage & Truffle.

Een bericht gedeeld door Restaurant Geranium (@restaurant_geranium) op

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar veel leuker is het om je eigen droomreis te plannen, of die nou naar het Noorden of het Zuiden gaat. Een cruise lijkt ons in elk geval een prima voornemen voor 2021, en Michelinnen staat altijd op ons verlanglijstje.

Dus, eh, wanneer gaan we?

Beeld: Regent Seven Seas Cruises

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in