Voor Moederdag of gewoon voor zomaar.

'Voor altijd verbonden' is het thema van de nieuwe Moederdagcollectie van Pandora. Het label koos daarvoor het teken van oneindigheid, als symbool voor de eeuwige verbondenheid tussen moeder en kind.

En ook moeders van harige adoptiekinderen zullen zoiets waarderen.

Article continues after the ad

De glanzende schakelketting staat voor de kracht van een moeder. De clou van het design: het oneindigheidssymbool kan worden geopend, een nieuwe manier om je favoriete charms te dragen.

Bij speciale designs zoals de Infinity Knot Bangle, een favoriet ontwerp van Terzo en Ficarelli, werd het symbool door een knoop verbonden: een bekend element in het Pandora assortiment.

"Voor deze collectie hebben wij ons niet alleen laten inspireren door moeders en dochters, maar ook door de Netflix-serie ‘Pose’, die vertelt over de onverwoestbare liefde van een moederfiguur,” aldus ontwerpduo Terzo en Ficarelli. ”Wij vinden het een mooie gedachte dat er relaties zijn gebaseerd op het vertrouwen, de houvast en bemoediging die een moeder biedt, een leven lang verder kan worden gebouwd."

Foto's (c) Pandora 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in