Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Le Croissant is de It Bag van zomer 2020!

Bottega Veneta flikt 't m weer. Liepen we vorig jaar massaal met een gevouwen buidel (The Pouch) van Bottega Veneta onder de arm, dit jaar heeft een handvat duidelijk de voorkeur. Maar toch: weer is het Bottega Veneta dat met een casual, tikje frommelig model de show steelt en de It Bag van zomer...

Le Croissant is de It Bag van zomer 2020!

Bottega Veneta flikt 't m weer.

Liepen we vorig jaar massaal met een gevouwen buidel (The Pouch) van Bottega Veneta onder de arm, dit jaar heeft een handvat duidelijk de voorkeur. Maar toch: weer is het Bottega Veneta dat met een casual, tikje frommelig model de show steelt en de It Bag van zomer 2020 scoort.

Het betreft Le Croissant, een tas van boterzacht leer die je in je hand of om je schouder draagt; in het laatste geval druk je de tas met je arm tegen je middel. Bottega Veneta noemt 'm zelf 'The Shoulder Pouch', maar die naam heeft geen schijn van kans meer, nu fashionista's 'm collectief Le Croissant hebben gedoopt. Hij kost € 2200 euro en is verkrijgbaar in tien kleuren.

Het model is inmiddels ook bij andere labels gespot, voor iets schappelijkere prijzen. Dit is de Anja van Nanushka, gemaakt van vegan 'leer' (€ 350).

Staud heeft een strakker model van Le Croissant en noemt 'm de Moon Bag (Matches Fashion € 275)

Gevlochten croissantschoudertas in heuptasmodel (Zara € 40)

Een supersized Croissant biedt Lemaire (Matches Fashion € 1200)

Rejina Pyo doopte haar croissant-silhouet de Banana Bag, hij is verkrijgbaar in vier kleuren ( € 604) 

En Zara heeft een bloemetjescroissant met bedels ( € 60)

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!