Net op tijd voor Paris Couture Week!

Het is heerlijk decadent: de Dior Spa Cheval Blanc vaart vanaf 29 juni tot 13 juli 2022 over de Seine. Tijdens deze twee uur durende wellness cruise kun je van het uitzicht genieten tussen het toile de jouy van het label en de palmbomen die aan boord zijn gebracht.

Dat wil zeggen: als je je niet laat pamperen in een van de wellness cabines voor een behandeling. De Dior Prestige behandeling is geïnspireerd door de regenererende krachten van de Granville-roos, L'or de Vie op het heilzame sap van Yquem.

Article continues after the ad

De prijzen zijn pittig (zo'n 760 euro voor een massage en 750 voor een gezichtsbehandeling), maar aan het einde wordt je wel getroost met een cocktail aan dek of in de lounge...

...voor je weer wordt afgezet in Port Debilly, tegenover de Eiffeltoren. Er zijn vijf afvaarten per dag en je vaart en petit comité om het allemaal klein, fijn en intiem te houden.

Yogalerares Julie Pujols-Benoît leidt daarnaast zes speciale 'ochtendsportcruises', en verder komen ook pilates lerares Mehdi El Mabrouk; tai chi docent Chen Yi Rhe en Shannon, de dansen-op-de-bar-juf langs. De prijzen hiervan zijn schappelijker, zo'n 150 euro. De Dior Wellbeing Cruise vaart in de aanloop naar Paris Couture Week, die op 3 juli begint. Reserveren kan op diorspacruise@diormail.com.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in