Kleurrijk fonkelen met Dutch Design!

Herfstweer, een bizar jaar en het laatste coronanieuws hebben geleid tot een spontane trend: kleur. Niks geen beige neutrals en koel wit, maar kleur van pastel tot edelsteen. Gekleurde bloemen vliegen de bloemisterijen uit, menig huiskamer heeft inmiddels extra kleur gekregen en ook je look kan vast wel wat kleur gebruiken.

Article continues after the ad

Enter de nieuwe Gemisphere collectie van I.Ma.Gi.N. Jewels x Iris Zeilstra, designer, moeder en onderneemster te Amsterdam. De sieraden zijn duurzaam en trendy: amethist en citrien hebben plaats gemaakt voor nieuwe stenen saffier, toermalijn en topaas. Deze hebben een sterkere hardheid, waardoor de kleuren blinken als nooit te voren. 

De collectie bestaat uit acht nieuwe elegante armbanden en halskettingen, gemaakt van 14 karaat goud. Je kunt ze solo dragen, maar ook makkelijk combineren met andere juwelen. De drie typen stenen glinsteren in roze, geel en blauw en zijn gemaakt in verschillende vormen: oval, marquise of emerald cut, vanaf € 195.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in