Zin om te proosten aan zee?

Soms kom je wel eens een adresje tegen dat echt álles heeft. Bistro & Grill Later aan Zee is een prachtige beachclub waar het goed toeven is op het grote terras met verschillende zithoeken.

In de comfortabele Taittinger Lounge met relaxte muziek kun je ontspannen op tweepersoons loungebedden, genieten van de exclusieve service en van een menu vol dagverse gerechten.

Article continues after the ad

Er is een uitgebreide wijnkaart en ze serveren er ook nog fijne cocktails. Mocht het een kille dag zijn, dan gaat de open haard aan.


Ook het mooie terras is van alle gemakken voorzien en ingesteld op het Nederlandse klimaat. Zo zijn delen van het terras verwarmd en overdekt voor de frissere dagen, maar zijn er ook delen met halfschaduw voor tropische zomerdagen.

Het is zo ingericht dat je er met zijn tweetjes terecht kunt voor een intiem diner, maar ook kunt reserveren voor een groter gezelschap of met zijn tweeën op een bankje met uitzicht op zee kunt zitten.

Wat Later aan Zee extra bijzonder maakt, is de samenwerking met het exclusieve champagnemerk Taittinger. Er staan acht verschillende soorten van deze verfijnde bubbel op de kaart, voor een glamoureus verwenmoment tijdens een heerlijk dagje strand.

In de Taittinger Lounge geniet je naast de eerder genoemde tweepersoons loungebedden van fijne service, compleet met linnendienst, parasol, ijskoeler, fles wijn of Rosé en fles Chaudfontaine, voor € 75,- per dag.

De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douche en toiletten. Natuurlijk kunt je altijd ook het terras opgaan om te lunchen of te dineren, maar daar moet je op drukke dagen wel even een extra reservering voor maken (en om eerlijk te zijn: je wilt die lounge gewoon nooit meer uit 🥂 )

TAITTINGER ARRANGEMENT

Vanaf 16 juli 2021 biedt Later aan Zee een speciaal Taittinger-arrangement aan.

Het SUNSET arrangement is voor twee personen: voor € 98 kun je terecht in de Taittinger Lounge, inclusief tweepersoons loungebed, een fles Taittinger Champagne 37,3 cl of twee summer cocktails – fles Chaudfontaine water en een fijne foodbox van de traiteur vol lekkers waarmee je vanaf 18:00 uur relaxed kunt sunsetten.


Later aan Zee

Zeeweg 83

2051 EC Bloemendaal Aan Zee

www.lateraanzee.nl

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in