Haar, mani, pedi en brows onder één dak.  

Perfect adresje voor drukke vrouwen die er verzorgd uit willen zien, zonder er zeeën van tijd aan kwijt te zijn: de BlowDry Brow Bar (BDBB) gaat aan de slag met je haar, manicure, pedicure, brows, facials en visagie.

De one-stop-beautyshop bestaat uit een kappersgedeelte, een mani en pedi unit met voetbaden en een aparte beautysalon in de tuin. Bij alle behandelingen worden de RIVM-veiligheidsmaatregelen nageleefd.

Article continues after the ad

Oprichter Fatima Abdelmula (44) had vijf jaar geleden zin in iets nieuws, toen ze besloot om samen met haar jongere zus Karima Abdelmula (41) en beste vriendin Carol Martins (33) een eigen beautybar te open. In de Pijp in Amsterdam biedt ze alle beautybehandelingen aan onder één dak, een concept dat ze al kende uit het buitenland, maar hier graag wilde neerzetten.

Fatima: “Ik was benieuwd of het zou aanslaan. Dus begon ik hier aan de Ceintuurbaan, vlakbij de Noord-Zuidlijn, in een inspirerende multiculturele buurt. Wij drieën hebben allemaal onze eigen expertise en achtergrond. Ik ben opgeleid als kapper maar het meest ondernemend van ons drie, mijn zus is schoonheidsspecialiste en krijgt iedere brow in shape. Carol tenslotte, heeft jarenlang in topkapsalons in Brazilië en Nederland gewerkt en kan met elk soort haar omgaan."

De uitstraling van BDBB is luxueus en kosmopolitisch, met een eigen bar en prachtige lichte stoelen. De indeling daarentegen is efficiënt. Alle plekken zijn gescheiden door plexiglas schermen. Fatima: “We richten ons op werkende vrouwen, die weinig tijd hebben. Je moet hier even snel je haar en je nagels kunnen laten doen, of je brows en een blow dry als je s’ avonds uitgaat. Een make-upje verzorgen we ook.”

BlowDry Brow Bar, Ceintuurbaan 23, Amsterdam, 020-221 91 29, geopend ma t/m za van 10:00 tot 18:00 uur.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in