Mensen als Jack Brooksbank en prinses Eugenie verloven zich niet op een bankje in het park, zij kiezen de mooiste locatie to seal the deal. Zucht je even mee?

Rumour has it dat het op Calala Island was, waar Jack Eugenie vroeg. Een nog redelijk onaangetast eilandje net voor de kust van Nicaragua, dat ook privé is te boeken. Op het eiland bevinden zich slechts vier suites, aan zee, en is er plek voor acht volwassenen (die overigens verzorgd worden door 25 man personeel, maar dit terzijde). Het is er all inclusive to the max, kun je wel zeggen, want álles is verzorgd, zelfs de transfers en bijvoorbeeld je snorkel- of visuitrusting. De kok die de maaltijden verzorgt heeft in verschillende Michelin-restaurants in Europa gewerkt. Vlieg je op Managua, de hoofdstad van Nicaragua, dan zijn de transfers geregeld. Ook als je liever met de helikopter komt... 
Zullen we het maar niet hebben over het prijskaartje dat hier aan hangt?  

Afgelopen woensdag werd ze 52 jaar, vandaag krijgt ze tijdens de Amerikaanse Billboard Music Awards de Icon Award uitgereikt.

De Icon Award is een beloning voor de lifetime invloed die een artiest heeft gehad op de muziekindustrie. Voorgangers van Janet waren onder anderen Stevie Wonder, Prince, Celine Dion en Cher. De zangeres, die afgelopen jaar nog een kind kreeg en inmiddels is gescheiden van de vader van haar kind, treedt vanavond voor het eerst sinds negen jaar weer live op tv op. 'Can't wait!' zei ze daarover.

 

Beeld: Getty Images
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!