De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt voor slechts 7 weken naar Nederland. De Engelstalige Londonse West End productie is voor het allereerst te zien in 4 theaters in Nederland.

Het verhaal

Article continues after the ad

Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen.

Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten.

Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden...

Klassiekers

CATS was jaren de langstlopende musical op Broadway en met klassiekers als 'Memory' heeft het ook een absolute tranentrekker in huis. Heb je zin in een nostalgisch avondje uit? Dan is CATS een aanrader!

Winactie

Nouveau mag in elke stad 2 x 2 kaarten weggeven voor deze unieke musical. Vul onderstaand formulier in en vergeet niet in te vullen welke stad je voorkeur heeft. 

Je kan kiezen uit een voorstelling in Amsterdam, Rotterdam, Groningen of Breda. Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in