Op 17 september komt de bijzondere film Imagine van John Lennon en Yoko Ono in een digitaal geremasterde versie uit in 40 bioscopen door heel Nederland. Een must see voor alle Beatles- en met name John Lennon- fans. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Speciaal voor deze bioscoopuitgave is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal toegevoegd.

Imagine

Article continues after the ad

De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek.

Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000 en in 2015 stond het zelfs op nummer 1.

Geweldig beeld en geluid

John en Yoko’s Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd door Grammy Award winnaar Paul Hicks.

Film by the Sea

De première van deze film is op zondag 16 september op Film by the Sea in Vlissingen. Voor deze speciale vertoning mag Nouveau 3 x 2 kaarten weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet zie jij deze unieke film voordat hij in de bioscoop draait. Deze actie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in