Zaterdag is het laatste concert…

Supergroep The Streamers houdt ermee op. De gelegenheidsformatie van achttien Nederlandse artiesten geeft zaterdag haar derde en laatste gratis livestreamconcert vanuit De Kuip in Rotterdam.

Article continues after the ad

The Streamers, bestaande uit onder anderen Rolf Sanchez, Maan, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik, wil stoppen op het hoogtepunt. 

"The Streamers heeft in de eerste maanden van dit jaar heel veel mensen blij gemaakt. Daar was het ons om te doen. Nu de zon weer gaat schijnen, de terrassen open mogen en wij weer voorzichtig nadenken over optredens met publiek, voelt het goed om het bandboek te sluiten," aldus Guus Meeuwis, die de band samen met Kraantje Pappie heeft opgericht.

Enorm succes

De groep ontstond omdat liveoptredens in coronatijd niet mogelijk waren. Hun eerste gratis digitale liveshow vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré.

Daar keken ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen naar. Het tweede concert vond op Koningsdag plaats vanaf het terrein bij Paleis Noordeinde. Die show trok meer dan 2,5 miljoen online kijkers. "Dankzij het massale enthousiasme was deze tour magisch en onvergetelijk", zegt Meeuwis.

Fooienpot

Net als de eerste twee shows is het optreden in De Kuip weer gratis te volgen en treden de artiesten belangeloos op.

(c) The Streamers 

Bezoekers kunnen wel weer een donatie achterlaten in de ‘fooienpot’. Kaarten voor de livestream van de Farewell Show zijn te bestellen via de website van The Streamers. Wil je kijken, dan kun je het beste nu al tickets regelen. Bij de eerste concerten was last minute inloggen nog wel eens problematisch.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in