Latin Pulp op Tenerife, mét een roadtrip.

Sky Rojo is zo'n serie waarvan je denkt dat het niets voor jou is om je na een aflevering al aan het bingewatchen te krijgen. Gemaakt door de mensen van ‘La casa de papel’ word je overrompeld met een soort fastfoodfictie.

Article continues after the ad

Het gaat heel snel, is heel glamoureus en heel grappig en als je niet oplet, moet je even terug om het verhaal te kunnen blijven volgen. De makers noemen het Latin Pulp, naar Pulp Fiction van Quentin Tarantino.

Sky Rojo is een thriller comedy die zich afspeelt op Tenerife, waar drie prostituees (Coral wordt gespeeld door Verónica Sánchez, Wendy door Lali Esposito en Yany Prado speelt Gina)  met veel branie het milieu van de vrouwenhandel achter zich willen laten. Acht korte afleveringen (van 23 minuten) lang volg je hun avonturen, die een zekere Thelma & Louise vibe hebben. Misschien niet vlak voor het naar bed gaan kijken, het is een serie met een visueel Red Bull-effect.

Sky Rojo is nu te zien op Netflix en is zo'n succes dat er al een tweede seizoen van is besteld.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in