Lekker lezen in lockdown light.

Lezen is ontsnappen, zelfs in de beste tijden. En nu de dagen korter worden en we met z'n allen weer meer thuiszitten is het al helemaal fijne ontspanning. 

Article continues after the ad

Nou kún je natuurlijk in een epos duiken, en ligt er waarschijnlijk wel ergens een stapel boeken klaar onder het mom van 'ooit'. Maar een luchtiger uitstapje is ook niet weg in deze lockdown light.

Dubbel genieten

Gelukkig voelde Sophie Kinsella (een pseudoniem voor Madeleine Wickham) dat feilloos aan. De Shopaholic-auteur komt in de komende weken met een gloednieuw romantisch verhaal. Of nou ja... twee eigenlijk.

Nog niet in het Nederlands te krijgen maar vanaf 3 november wel in het Engels is Love Your Life, over een schrijfster die tijdens een schrijfretraîte in Italië valt voor een schrijfcollega. Alleen lastig dat het ter plaatse de bedoeling is dat je geen echte details over je leven deelt.

Wie liever wacht op de Nederlandse versie kan op 19 november de tocht naar de boekwinkel maken voor nóg een nieuwe Sophie Kinsella, ditmaal uit de Shopaholic-reeks. Christmas Shopaholic klinkt ons als engelenmuziek in de oren op dit punt.

Dekentje erbij, niets meer aan doen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in