Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even terug in de tijd: Dordt in Stoom

Groots evenement, compleet met vlootschouw. Typisch een uitje waar je je man vermoedelijk snel enthousiast voor krijgt: aanstaand weekend zullen de stoomfluiten weer te horen zijn tijdens Dordt in Stoom. Op 20, 21 en 22 mei heeft het grootste stoomevenement van Europa plaats in het historische ce...

Even terug in de tijd: Dordt in Stoom

Groots evenement, compleet met vlootschouw.

Typisch een uitje waar je je man vermoedelijk snel enthousiast voor krijgt: aanstaand weekend zullen de stoomfluiten weer te horen zijn tijdens Dordt in Stoom. Op 20, 21 en 22 mei heeft het grootste stoomevenement van Europa plaats in het historische centrum.

Op vrijdagavond 20 mei wordt weer de Vlootshow georganiseerd, het spectaculaire openingsnummer van Dordt in Stoom, dat begint met een stoomfluitenconcert om 20.00 uur. Vanaf het Groothoofd, de Merwekade èn op de oevers van Zwijndrecht en Papendrecht is dit spektakel te volgen.

Voor historisch vervoer kun je een dagkaart kopen, het 'Stoomrondje Dordt'. Hiermee kun je rijden, varen en nog veel meer. Het event wordt voor de 19de keer gehouden en kent op het gebied van stoom haar gelijke niet in Europa: er worden 250.000 bezoekers verwacht.

Meer informatie: Dordt in Stoom

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in