Een platte buik is niet per se een kwestie van flink trainen en op streng dieet. Meer van het juiste fruit eten. Easy!

Het voelt zo veel fijner en staat zo veel mooier: een platte buik. Daar kun je heel veel oefeningen voor doen, of flink voor op dieet gaan, maar wie een beetje matigt met vet en suiker, voldoende water drinkt, en het juiste fruit eet, is al een heel eind op de goede, platte weg. Want fruit heeft de kracht om activiteiten in ons lichaam op te starten die vetten verbranden (gewichtsverlies!), zorgen voor een goede stoelgang en giftige stoffen elimineren. Sommig fruit bevat vezels die ontstekingen in de maag tegengaan. Dit zijn je best friends voor die plattere buik!

Even een idee van hoe je fruitschaal er komende tijd uit moet zien...

Ananas. Vol bromelaïne, en dat is top, want dat absorbeert proteïnen en zorgt voor oplosbare vezels die helpen giftige stoffen uit te schakelen en zo voor een gezonde darmflora zorgen.
Papaja. Zit vol vitamine C en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. En: papaja helpt de ingewanden te reinigen, heeft een ontgiftende werking en bevordert de spijsvertering.
Groene appels. De Granny Smith bijvoorbeeld heeft fantastische vetbestrijdende eigenschappen. Hij helpt de darmen te reinigen, vet en giftige stoffen te verbranden en helpt de groei van goede bacteriën. Twee per dag = topper!
Citroen. Water met citroensap is het ideale mixje om te ontgiften, reinigen, verbranden en je immuunsysteem een boost te geven. Maak er een ochtendritueel van.
Bananen. Rijk aan kalium en goed voor de natriumwaarden in ons lijf, waardoor het minder vocht vasthoudt en dus lichter aanvoelt.
Bessen. Bosbessen, zwarte bessen, maar ook frambozen en aardbeien hebben een beschermend en genezend effect op de hele spijsverterings- en darmsysteem. Omdat ze van binnen reinigen en beschermen, verliezen we makkelijker gewicht. Extra plus: ze hebben ook een genezend effect op de blaas.

 

 

 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.