Het Witte Huis is weer gehuld in de mooiste kerstsferen: onder leiding van Melania Trump hebben ruim 150 vrijwilligers minstens 1.600 uur lang het Witte Huis versierd voor kerst.

De volontairs hebben 304 meter aan bloemenkransen en 71 kerstkransen opgehangen, 53 kerstbomen opgetuigd en nog eens 2.750 meter lint, 5.500 meter lampjes en meer dan 12.000 decoraties opgehangen.

Lees ook: Indrukwekkend: zo ziet het Witte Huis eruit rond Kerstmis 

Luxe Lekkerland
Voor de gasten zijn er 31.000 koekjes gebakken. Ook staat er 175 kilo aan peperkoekhuizen in de oostvleugel van het Witte Huis. 

Een magisch Winter Wonderland in de hal van het Witte Huis.
Een magisch Winter Wonderland in de hal van het Witte Huis.

De Notenkraker
Het is de eerste keer dat de Trumps kerst vieren in de ambtswoning in Washington. Maandag presenteerde first lady Melania het resultaat, geflankeerd door een tiental ballerina's, die Pjotr Tsjaikovski's De notenkraker uitvoerden.'Gevoel dat je thuiskomt'
Het thema voor de kerstversieringen is Time-Honored Traditions, oftewel: 'aloude tradities' - alles staat in het teken van 200 jaar kerst in het Witte Huis. "De feestdagen zijn heel belangrijk voor ons", aldus Melania. "Ik hoop dat wanneer mensen het Witte Huis bezoeken, ze het gevoel krijgen dat ze thuis komen voor de feestdagen." Ook liet Melania een video maken van de jaarlijkse kersttraditie (zie helemaal onderaan).

Bekijk hieronder nog meer foto's van de prachtige decoraties. 

Kerstverlichting bij de entree.
Kerstverlichting bij de entree.De ontvangsthal met de grootste kerstboom en daarboven het grootzegel van de USA.
De ontvangsthal met de grootste kerstboom en daarboven het grootzegel van de USA.Een bijpassende rood gedecoreerde boom in de Red Room.
Een bijpassende rood gedecoreerde boom in de Red Room.Twee van de 53 kerstbomen staan in de eetzaal. Deze zijn versierd met gouden ornamenten en linten.
Twee van de 53 kerstbomen staan in de eetzaal. Deze zijn versierd met gouden ornamenten en linten.Raamdecoraties in de Green Room.
Raamdecoraties in de Green Room.Nog zo een bijzondere 'Winter Wonder Hal'.
Nog zo een bijzondere 'Winter Wonder Hal'.Ornament met het nationale symbool van Amerika sinds 1782: de Amerikaanse zeearend.
Ornament met het nationale symbool van Amerika sinds 1782: de Amerikaanse zeearend.Ook de vele open haarden zijn weelderig versierd met kerst guirlandes.
Ook de vele open haarden zijn weelderig versierd met kerst guirlandes.Een stralende Melania, die op het Witte Huis kerstdecoraties maakte met een aantal schoolkinderen.
Een stralende Melania, die op het Witte Huis kerstdecoraties maakte met een aantal schoolkinderen.


Kom helemaal in kerstsferen met onderstaande video:

Bron beeld: Hollandse Hoogte, e.a.

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.