De Obama’s vieren voor de laatste keer kerst in het Witte Huis en dat doen ze in stijl, met fraaie versiering. Thema van dit jaar is ‘The Gift of the Holidays’.

Military Family
Het thema is opgedragen aan de Military Family, militairen die het land dienden. Elke versiering heeft een speciale betekenis: de kerstboom heeft gouden versiering ter nagedachtenis van de mannen en vrouwen die hun leven gaven voor hun land. Op de Amerikaanse vlag foto’s van alle militairen die Barack en Michelle Obama hebben ontmoet.

Gingerbread
In de eetkamer staat een exacte replica van het Witte Huis gemaakt van peperkoek. Alles wat er te zien is in en aan het bouwwerk, kun je eten. Bij de entree staan ‘peperkoekhuizen’ van lego, in totaal 56 stuks, elk een staat of gebied van de Verenigde Staten vertegenwoordigend.

De hondjes worden niet overgeslagen
Sunny en Bo, de honden van de Obama’s, worden ook in het zonnetje gezet rond de feestdagen. De Portugese waterhonden zijn te zien hij het Witte Huis gemaakt van peperkoek. Ook hebben ze ieder een megagrote knuffelreplica bestaande uit 25.000 pompoms.

De Obama’s nemen mooi afscheid op deze manier en leggen de lat extra hoog voor de volgende bewoners van het Witte Huis. Bekijk hieronder de beelden.

LEES OOK: Binnenkijken: hier gaan de Obama's straks wonen