Kristallen, al dan niet helend, zijn hot dit jaar
Kristallen, al dan niet helend, zijn hot dit jaar

We zijn nu al een enorme fan van LISS!

Trendwatchers, designers, inkopers en nieuws—Nostradamussen proberen altijd graag een lijn te vinden in wat consumenten nu interessant vinden en wat ze weinig doet. Dit zijn woorden met 2020 buzz, die je de komende tijd vaak zult horen. Te beginnen met…

Glass Hair

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Francesco Bruglieri ✂ (@hairstyle_francescobruglieri) op

Niks geen strandlook of net-uit-bed-haar, haar wordt dit jaar superglanzend en heel steil gedragen.

Article continues after the ad

Vinyllippen

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VALERIA 🦁 (@mynudelips) op

In het kielzog van Glass Hair komen de glossy lippen terug. In hoogglans. Waar dat Glass Hair dus enorm in zal blijven plakken. Wie mooi wilt zijn…

Bronde

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CITIES BEST HAIR ARTISTS 🏙 (@citiesbesthairartists) op

Een onbestendige kleur tussen blond en brunette in, voor wie niet kan kiezen.

LISS

Na de hype rond HIIT (high-intensity interval training) omarmen mensen die niet zo genieten van totale uitputting duursporten met low-intensity steady state: rustig joggen of wandelen is gelukkig even goed voor de conditie.

Fysieke Intelligentie

In navolging van alle DNA-test die tegenwoordig gedaan kunnen worden, is Fysieke Intelligentie een manier om op basis van lichaamsprocessen je voedingspatroon zo aan te passen dat het een ideale balans vormt voor een goede gezondheid en een opgewekt humeur. Het bevindt zich momenteel nog in het stadium van open deuren als 'van frisse lucht voel je je beter', maar voor je het weet zit je aan de supplementen-op-maat.

Acupressuur matjes

Denk aan een matje of een rol met stevige bobbeltjes en pinnetjes waarop je oefeningen doet of gewoon af en toe een paar minuten op  gaat liggen. Buitengewoon ontspannend en prettig bij spier- en rugklachten, deze buzz-term heeft hitpotentie.

Ecotherapie

Een héél mooi woord voor tuinieren, de hond uitlaten of een boswandeling maken. Gerelateerd: Blue Mindfulness: zwemmen, dobberen, surfen, roeien, suppen en zeilen (met nadruk niet in competitief verband) in of op water in de natuur, zoals een meer, rivier of de zee.

Sojexit

Soja raakt steeds meer in zwang, maar het verbouwen van het gewas veroorzaakt ontbossing. In de wacht als alternatief staan hennepzaad, pompoen, algen en watermeloenzaden.

V-care

Het wordt het jaar van de Vagina en niet alleen vanwege Gwyneth Paltrow. Er is veel reuring rond vaginale gezondheid, bekkenbodemtraining en vooral: een natuurlijke look met schaamlippen in alle soorten en maten en een bosje haar.

Kristallen

Het aantal zoekopdrachten naar Crystal Healing op Google stijgt indrukwekkend. Het effect van kristallen is wetenschappelijk nog nooit bewezen, maar geloof, hoop en rozenkwarts doen blijkbaar toch meer dan je zou verwachten. Voor gevorderden: met speciale kristallen werken in verschillende maanfases.

Foto's (c) iStock, Pixabay 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in