Geen Scandi Noir, maar Scandi Fun!

Voor de verandering nu eens geen grijstinten en lugubere moorden, maar de (on)frisse financiële wereld van Oslo als toneel in de serie Exit. Noren zaten aan de buis gekluisterd voor deze versie van Bankers Behaving Badly, de serie scoorde de hoogste online kijkcijfers ooit.

Beursbobo's ken je van films over Wall Street, maar in deze serie wordt deze scene wat herkenbaarder Europees neergezet. Voor zover extreme decadentie in de top van de Noorse financiële wereld herkenbaar is, uiteraard.

Article continues after the ad

Exit gaat over vier vrienden: Adam, William, Henrik en Jeppe zijn stinkend rijke speculanten uit Oslo, die alsmaar dieper afglijden in de bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. De dramareeks is gebaseerd op de waargebeurde verhalen van enkele topinvesteerders in Oslo en is internationaal bekroond


De cast van deze serie bestaat uit o.a. Agnes Kittelsen (Between Us), Ine Willman, Jon Øigarden (Dag, Mammon, Wisting, Norsemen – Netflix), Pål Sverre Hagen (Valkyrien), Simon J. Berger (Box 21, Hidden, Conspiracy of Silence), Tobias Santelmann (The Last Kingdom – Netflix).Het tweede seizoen staat nét live dus als je de serie nog niet kent kun je seizoen 1 en twee lekker doorkijken, op MyLum. Bij deze streamingsdienst vind je kwaliteitsseries en -films die je los kunt kopen om te streamen, je hoeft dus niet wéér een abonnement af te sluiten. Al kan dan wel, dan krijg je een gunstigere prijs. Hou 'm in je achterhoofd, voor de lange lockdownavonden. 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in