Zoals elk jaar staat het september/oktober bij Nouveau in het teken van Style Has No Age. Wat dat betekent? Veel ageless mode, de beste beautytips voor 40+-vrouwen, inspirerende interviews met powervrouwen, cultuurtips, reisinspiratie en verdiepende verhalen over gezondheid en psyche. Kijk maar even mee!

Mode: Swinging 70's

Article continues after the ad

De seventies zijn weer helemaal terug in de mode! Fijn! Dat betekent stoere schoenen, kleuren en stoffen. Van camel tot ruit en Indian Summer. Véél shop-inspiratie!

Psyche: Zo bied je de herfstblues het hoofd

Je wil het graag vrolijk en een beetje positief houden na deze mooie, lange zomer. Maar wat als je niet zomaar een after summer-dip hebt, maar echte herfstblues?

Beauty: Het mooiste 40+ haar

Prachtig, ageless haar, maar het moet er wél natuurlijk uitzien. Wat betekent dat voor het kleuren, het verzorgen en het laten knippen? De beste kappers delen hun toptips.

Afscheidsinterview met Maria Goos

24 vrouwen ontmoette Maria Goos de afgelopen anderhalf jaar voor Nouveau. Van Sonja Barend tot Wende Snijders, allemaal vrouwen die haar inspireerden en ontroerden.

Deze maand nemen we afscheid van haar met een bijzonder persoonlijk interview over haar leven, dat zo ingrijpend veranderd is. "Mijn leven is vol liefde, al heeft die liefde een andere vorm gekregen..."

Prachtig modeportret van de gekwelde ontwerper: Alexander McQueen

Hij maakte van zijn shows grimmige spektakels en hulde zijn modellen in strijdlustige creaties. Over de ontwerper gaat eind deze maand een onthullende documentaire in première met de titel: McQueen. In Nouveau alvast een voorproefje.

Openhartig: Ik ga vreemd met mijn schoonvader

Toen haar schoonmoeder overleed, ving Joke (49) haar verdrietige schoonvader op. Wat niemand voor mogelijk hield, gebeurde toch: Ze werden verliefd op elkaar....

Reisinspiratie: overweldigend New York

De najaarstip als het op reizen aankomt: New York. Altijd inspirerend, altijd energiek, altijd goed. De nieuwste hotspots die je niet wil missen.

Verder lees je in Nouveau 12-2018 over de relatiegeheimen van Oren Schrijver en Céline Purcell, Cornald Maas vertelt over de bijzondere vrouwen in zijn leven en je krijgt heel veel cultuurtips voor het najaar. Ook bijzonder: Bianca (50) ging op vakantie met haar ouders, nu het nog kan.

Veel leesplezier!